AKRR05 Venue
Themes Registration
Dates Accommondation
CFP Travel
Submission Committees
Programme Links

Arvoisa median edustaja,

Teknillisen korkeakoulun tiloissa Espoossa järjestetään 15.-17.6. merkittävä kansainvälinen ja poikkitieteellinen konferenssi, johon odotetaan osanottajia noin viidestätoista maasta. Konferenssin tilaisuuksiin (ks. ohjelma) on toimittajilla vapaa pääsy.

AKRR'05-konferenssin teemana on "Adaptive Knowledge Representation and Reasoning", eli adaptiivinen tiedon esittäminen ja päättely. Puhujat edustavat monia eri tieteenaloja kuten kielitiede, psykologia, kognitiotiede, kasvatustiede, tietotekniikka, tekoäly, bioinformatiikka ja musiikkitiede.

Toistaiseksi julkaistut tiedotteet

Median edustajana olet lämpimästi tervetullut osallistumaan konferenssiin sinua kiinnostavan aiheen aikana (ks. ohjelma). Suomalaisasiantuntijoiden haastatteluja on mahdollista tehdä myös etukäteen. Pyydämme ilmoittautumista (Krista Lagus,<krista.lagus@hut.fi> tai puh. 040 553 1704). Haastatteluja koordinoi kunkin tiedotteen lopussa mainittu yhteyshenkilö, sekä AKRR'05-konferenssin osalta yleisesti professori Timo Honkela, p. 050 384 1578.

AKRR'05-konferenssi järjestetään Teknillisen korkeakoulun uudessa TUAS-talossa osoitteessa Otaniementie 17, Espoo, sali AS2 (2. krs.). AKRR-nimilapun ja lisämateriaalia voi noutaa ensimmäisessä kerroksessa olevasta ilmoittaumispisteestä.


AKRR05 ThemesDatesCFPSubmissionProgrammeVenueRegistrationAccomodationTravelCommitteesLinks